ANNONSER


Skånes Fårintressenter Nordväst


SKÅNES FÅRINTRESSENTER NORDVÄST


ANNONSER

Här kan du annonsera antingen du söker varor eller tjänster, eller har dylika att erbjuda. För medlemmar i SFNV är det kostnadsfritt.

FÅRKLIPPNING OCH SLIPNING AV SKÄR

Carl-Oscar Allared, professionell klippare i SM-klass med erfarenhet från små och stora besättningar såväl i Sverige som utomlands, erbjuder medlemmar i Skånes Fårintressenter Nordväst som inte tidigare anlitat honom en ”prova-på-rabatt” på 10 kr/får för de första 15 fåren.

Har du ett mindre antal får är det i och för sig helt OK, men då blir rabatten förstås lite mindre. Du når Carl-Oscar på hans mobiltelefon nummer 070-617 15 14.

Carl-Oscar slipar också skär professionellt. Han tar 20 kr per par, med en minimiavgift på 100 kr per beställning.


Vi vill passa på att tacka våra huvudsponsorer

Bjäre Maskin, Bole och Vallberga Lantmän


Vi tackar också de som ställer upp med uppvisningar och underhållning på Fårets dag

Wilma Svensson, Carl-Oscar Allared, de duktiga vallhundarna och deras ägare ledda av Marie Albertsson och familjen Wulff för att de arrangerar ponnyridning


alla de som ställer ut veterantraktorer, veteranbilar och djur

Jan Karlsson, Björn Henrysson, Arne Håkansson, Sven Svensson, Hans Jönsson, Bruno Andersson, Anna Grevåker, Peter Göransson, Anders Torstensson


och de som ställer ut varor, hantverk och tjänster på Fårets dag

Dönaredalen, Trädgårdslyftet, Bjäre biodlare, Helens Body Oil, Bäh design, Marie Allared, Emma Jönsson, Assar Karlsson, Lammgården, C Brüggmann och Johanna Skog


Här ser man den främre halvan av hallen..

Till höger Olof Eriksson själv i ett av de många samtal med som följde när visningen och den allmänna frågestunden var över.

En elegant finess som väckte mångas beundran var den relativt höga bordshöjden som håller lekande lamm borta från maten, men kompletterats med ett längsgående fotsteg för att tackorna lätt ska kunna komma åt.