KALENDER


Skånes Fårintressenter Nordväst


SKÅNES FÅRINTRESSENTER NORDVÄST


FÅRETS DAG SÖNDAGEN DEN 14 JULI 2019


FÅRETS DAG 2019

Fårets dag 2019 inträffade på Kronprinsessan Viktorias födelsedag, söndagen den 14 juli.


Till nästa år siktar vi på söndagen den 12 juli, men vi är ännu inte riktigt säkra på att det blir någon mer Fårets dag. Det beror på om det finns intresse av att hjälpa till. Om så är fallet, anmäl gärna dig gärna som intresserad till Anders Torstensson på telefon 0706 34 45 15.


Styrelsen


P.S. Vi finns nu på Facebook, sök upp vår sidan på @sfnordvast

Program


2019


Årsmöte 2020

Datum för nästa årsmöte är ännu inte bestämt. Vi brukar sikta på att träffas lördag kväll i den andra helgen i februari. Håller vi oss till detta även 2020 skulle det betyda att vi träffas lördagen den 8 februari. Men, om det verkligen blir så, återstår att se. Vi får helt enkelt återkomma.


Vårens program

Vi har planerat in en informationskväll under våren. Karin Lindqvist Frisk kommer till Grevie Församlingshem torsdagen den 16 maj kl 17:30 för att berätta om parasiter, parasitkontroll och betesplanering. Föreningen hälsa alla medlemmar välkomna och bjuder på kaffe med tilltugg. 


I år har gruppen som ansvarar för aktiviteter och resor satt ihop ett spännande och späckad program

Vart vi ställer kosan och vad vi planerar göra framgår av den information som gått ut på bloggen och ut via mejl till samtliga medlemmar. Om du av någon anledning inte skulle ha fått någon information om detta, hör av dig till clas@westerlynga.se.
KURSER, EVENEMANG, UTSTÄLLNINGAR - OM FÅR

Tidigare har vi på hemsidan också redovisat kurser som, t ex Länsstyrelsen, Djurhälsovården eller andra institutioner engagerade i fårnäring eller fårhållning arrangerar. Detta har vi gjort som en hjälp och service till våra medlemmar. I och med att vi nu har en egen blogg, helt och hållet avsedd för våra medlemmar, kommer all sådan information att finnas där istället.


Du som är medlem i Skånes Fårintressenter Nordväst kan logga in på bloggen.skanesfarintressenternv.se med den mejl adress du har registrerat hos föreningen. Skulle ni vara två eller flera i familjen, går det utmärkt att skaffa sig flera konton. Antingen kan den som redan har ett konto bjuda in övriga i familjen, eller kan du kontakta Clas via epost med adress clas@westerlynga.se så lägger han upp ett nytt konto.